Jak vznikl striptýz v Praze

Striptýz v Praze má pestrou a bohatou historii, která sahá až do 19. století. Vznikl jako forma zábavy a uměleckého projevu v nočních klubech a barech. V meziválečném období se stal oblíbeným prvkem kabaretů, které nabízely nejen tanec, ale i další formy zábavy.

Po druhé světové válce a během komunistického režimu byly aktivity spojené se striptýzem v Československu omezené a často podléhaly cenzuře. Přesto existovaly kluby, které tajně nabízely striptýzové vystoupení. 

Po roce 1989, s pádem komunismu, zažil striptýz v Praze velký rozmach. Otevřelo se mnoho nočních klubů a barů, které nabízely nejen klasický striptýz, ale i moderní variace, jako je pole dance nebo burlesque.

V současnosti je Praha známá svým bohatým nočním životem a striptýzové kluby jsou oblíbenou turistickou atrakcí. Kluby jako Goldfingers, Hot Peppers a Neon Strip nabízejí širokou škálu služeb a pravidelně hostí přední striptérky a tanečníky​. Některé tyto striptérky však spolupracují i s naší agenturou.


Nejlepší Striptéři a Striptérky ČR

Česká republika  je známá pro kvalitní striptýzové vystoupení, které často zahrnují tematické kostýmy a rekvizity. Některé z nejlepších agentur a klubů v Praze a v Brně jsou:

  1. Striptyz Brno - Nabízí rozlučky se svobodou a různé party s profesionálními striptérkami a striptéry v centru města​.
  2. Striptyz Praha - Poskytujeme širokou škálu vystoupení, včetně kontaktních show a speciálních událostí.
  3. Dámský striptyz Praha - Tato agentura nabízí individuální přístup a zajišťuje striptýz na soukromých akcích v Praze a po celé ČR.
  4. Striptyz Ostrava- Jediná agentura, která má dlouholeté zkušenosti se zajištěním striptýzu v Ostravě a severní Moravě.
  5. Striptérky a striptéři Praha Agentura se specializuje na Prahu.